Eén M2M Simkaart, 146 netwerken.

Betrouwbaarheid van een netwerk van mobiele netwerken.

Toegang tot meerdere netwerken

De M2M Simkaart van Olivia geeft toegang op alle grote netwerken van Nederland (KPN, Vodafone en T-Mobile). Zo heeft elk apparaat overal de beste dekking.

Groei waar je wil

Internationale klanten of ambities? Met dekking in 63 landen is jouw bedrijf klaar voor de groei.

SIM platform

Elke M2M simkaart geeft toegang tot het SIM management platform. Alle tools om je Simkaarten te beheren en inzicht te krijgen in verbruik.

IoT SIMs.png
 

Netwerk van Netwerken

Een M2M toepassing gebruikt een mobiel netwerk met een reden, het moet overal beschikbaar zijn. Daarom wil je niet afhankelijk zijn van één netwerk. Traditionele mobiele providers sturen hun verkeer uiteraard eerst naar hun eigen netwerk. Olivia pakt dit anders aan. De SIM kiest het netwerk met het sterkste signaal. In Nederland heb toegang tot de netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile. Zo heeft je apparaat gegarandeerd goede dekking. Ook over de landsgrenzen kiest de M2M Simkaart automatisch het beschikbare netwerk met het beste ontvangst.

 
Dekking_m2m.png
 
 
 
m2m simkaart.png
 

Zo makkelijk als een boek bestellen

Je besteld tegenwoordig alles online, dus ook je M2M Simkaarten. Laat de snelheid van leveren je niet tegenhouden. Op werkdagen voor 17:30 besteld, is de volgende werkdag geleverd. Zo kun je direct aan de slag.

📬 Werkdagen voor 17:30 besteld, volgende werkdag geleverd.

🚚 € 5 per verzending met PostNL.

 
 
 
 

Minder tijd kwijt aan beheer

De M2M simkaarten zijn klaar voor gebruik zodra ze worden geleverd. Maar voor overzicht en controle kun je het beheerplatform gebruiken voor het aanmaken van groepen en het labelen van de apparaten. Daarnaast geeft het de mogelijkheden om verbruik te analyseren en beheersen.

Inzicht en controle over het verbruik

Bekijk het verbruik op account, groep of individueel niveau. Pauzeer en verwijder M2M simkaarten die niet worden gebruikt.

Diefstal Bescherming

Koppel de M2M simkaart aan een specifiek apparaat. Zo weet je zeker dat dief niet op jouw kosten Netflix aan het kijken is op zijn tablet.

 
SIM management.png
 
 
m2m beveiliging.png

Maatwerk voor M2M

Benader je apparaat met een vast IP adres

Elke simkaart krijgt standaard een dynamisch IP adres toegewezen. Zo kun je direct het internet op om informatie te sturen. Een vast IP adres geeft je ook de mogelijkheid data naar je apparaat te versturen.

Verhoog je beveiliging

Gebruik een VPN tunnel (IPSec) om versleuteld en beveiligd met je M2M apparaat te verbinden.

 
 

Waarom kiezen voor Olivia?

 

Wij zijn je M2M partner, niet alleen je telecom provider.

 
 
Geen contract.png

Flexibele tarieven

Geen ingewikkelde contracten of onderhandelingen. Start direct met een scherp tarief en krijg automatisch meer korting als je groeit.

 
Klantenservice.png

Altijd bereikbaar

Wij zijn altijd beschikbaar om te ondersteunen bij vragen over M2M. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een focus op klanttevredenheid.

 
Snel starten.png

Launch faster

Onze IoT experts zorgen ervoor dat je nooit met vragen blijft zitten. We geven graag advies hoe je sneller naar de markt kunt met je Internet of Things project.

 
 

Start vandaag

Bestel op werkdagen voor 17:30 een SIM, dan ben je de volgende werkdag online

 
 
M2M SIM.png