Zet de volgende stap

 
 

Olivia verbind M2M apparaten met het internet. We combineren betrouwbare netwerken en heldere voorwaarden met toegewijde experts voor een zorgeloze oplossing. Een goede fit met ondernemingen die transparantie en expertise waarderen.

 
Untitled 75.png
 

Een frisse wind

Starten met M2M via een traditionele telecom provider kan vaak lastig zijn. Contract processen, minimale termijnen en afnames vertragen je voortgang. Zou het niet beter zijn als je gewoon kon starten met flexibele tarieven en goede support?

 

Geloof je het niet? Zoek op Google 😄

 
 
Omzet uit M2M.png
 

Direct waarde

M2M communicatie is onderdeel van een eindoplossing. Het overzichtelijk maken van de kosten is cruciaal voor een goed inzicht in de business case. Met heldere en direct scherpe tarieven willen we kleine en grote projecten direct winstgevend maken. Daarnaast snappen we bij Olivia dat ondernemingen meer te doen hebben dan het beheren van hun M2M communicatie en proberen we dit proces elke dag eenvoudiger te maken.

 
 
 
 

Klanten vooruit helpen

Het succes van onze klanten is ons succes. Wij helpen klanten daarom graag vooruit met hun Internet of things projecten en ambities. We verbinden je met de juiste partners en middelen om gewenste oplossingen te realiseren.

 
Vooruit met M2M.png
 

De eerste stap is altijd lastig

Daarom hebben we het makkelijk gemaakt

 
M2M SIM.png